Expositie van Judy Zomer in de Jacobskerk te Winterswijk

Schilderen wilde ik altijd al graag doen en ben daarom in 2000 mijn eerste schilderlessen gaan volgen.

Ik ben begonnen met een cursus waarin alles aan bod kwam dus pastel, potlood, acryl, aquarel en olieverf.

Na een tijdje kwam ik erachter dat het werken met olieverf mij het meeste aansprak en ben toen de cursus Fijnschilderen gaan volgen bij Kunstacademie Te Wildt in ís-Heerenberg. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en ik bezoek de Kunstacademie nog regelmatig voor nieuwe aanwijzingen en tips. Dit doe ik met plezier en zou het niet willen missen.

Judy heeft zo helemaal haar eigen stijl aangeleerd en haar onderwerpen lopen uiteen van prachtige bloemen tot dieren. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

De expositie in de Jacobskerk loopt van
29 juni t/m 31 juli.

De openingstijden van de Jacobskerk vindt u op
www.jacobskerkwinterswijk.nl

 

KunstOer in de Jacobskerk

Zie de foto's in fotomenu KunstOer.
Kunsttoer

" KunstOer is een meerdaagse kunstmanifestatie met exposities van diverse kunstvormen op mooie erfgoedlocaties in en om Winterswijk, waarbij kunst, erfgoed en natuur heel mooi samenkomen.

Grafisch beeldhouwer is de term die Henk Welling voor zijn werk gebruikt. Letters, motieven, lijnen en vormen worden in steen met de hand uitgehakt in verschillende steensoorten. Gedenkbeelden en herinneringsborden krijgen hun eigen karakteristiek door de typografie en toegepaste technieken. Tijdrovend en secuur werk dat veel vakmanschap vereist en van grote waarde is in een tijd waar snel en vluchtig de overhand heeft."